KALENDAR DOGAĐAJA
ORGANIZATOR   JANUAR

U pripremi

Januar je u pripremi.

00
ORGANIZATOR   FEBRUAR

U pripremi

Februar je u pripremi.

00
ORGANIZATOR   MART

U pripremi

Mart je u pripremi.

00
ORGANIZATOR   APRIL

U pripremi

April je u prirpemi

10
ORGANIZATOR   MAJ

Osnivanje Udruženja „Nikola Tesla“

23. Maja u Beogradu biće održanana Osnivačka skupština Udruženja „Nikola Tesla“ na inicijativu Udruženja vazduhoplovne industrije Srbije.

23
ORGANIZATOR   JUN

U pripremi

Jun je u pripremi.

00
ORGANIZATOR   JUL

Teslin dan

10. Jula 2012. biće obeležen Teslin dan u Beogradu u organizaciji Skupštine opštine Zemun i uz učešće Udruženja vazduhoplovne industrije Srbije. Manifestacija će se održati povodom 156 godina od rođenja ovog velikana svetske nauke.

10
ORGANIZATOR   AVGUST
                                                      

U pripremi

 

00
ORGANIZATOR   SEPTEMBAR

Aeromiting "Batajnica 2012"

 

Međunarodni aeromiting „Batajnica 2012.“ održaće se 02. septembra na Vojnom aerodromu kod Beograda u okviru obeležavanja jubileja "100 Godina srpskog vojnog vazduhoplovstva". Manifestacija će okupiti predstvavnike iz 16 zemalja, koje će nastupati sa 27 aviona i preko 200 članova posade. Program će se sastojati iz letačkog dela i izložbe vazduhoplovne tehnologije, naoružanja i vojne opreme.

02
ORGANIZATOR   OKTOBAR

IAC 01-05 oktobra 2012.

Velibor Vukašinović, predsednik Udruženja vazduhoplovne industrije Srbije - UVIS, učestvovaće na 63. Kongresu Međunarodne astronautičke federacije (International Astronautical Federation - IAF) u Napulju 01-05 oktobra 2012. godine. Cilj odlaska na Kongres biće pristupanje UVIS-a u članstvo IAF-a, kao i uspostavljanje saradnje u oblasti razvoja i jačanja svemirskih aktivnosti i tehnologija.  

01-05
ORGANIZATOR   NOVEMBAR

U pripermi

Novembar je u pripremi.

00
ORGANIZATOR   DECEMBAR

U prirpemi

Decembar je u prirpemi.

00